CFR Cluj cel mai bogat club din România? Miliardar neamț implicat

Updated on februarie 17, 2017 CFR Cluj poate deveni cel mai bogat club de fotbal din România conform unor informații apărute astăzi în presă. Un miliardar neamţ, Shira Schwartz, a achitat toate datoriile CFR-ului şi el s-ar aflat în spatele lui Marian Băgăcean, care a cumpărat clubul clujean.

Shira Schwartz, un om de afaceri din Germania, s-a întâlnit cu acţionarii şi oficialii clujenilor, joi seara, conform unor surse ale Gazetei de Cluj, preluate de prosport.ro

CFR Cluj cel mai bogat club din România? Miliardar neamț implicat 1
(foto Facebook CFR Cluj)

Aceştia au ajuns la un acord privind achitarea datoriei de 5 milioane de euro, pentru ca CFR să iasă din insolvenţă. Neamţul nu va intra însă în acţionariat, el aflându-se în spatele lui Marian Băgăcean, cel care a preluat 62 la sută din acţiunile clubului în urmă cu două săptămâni. Băgăcean a livrat atunci 1 milion de euro şi se pare că suma provenea tot de la Schwartz.

“Clubul a fost vândut deja unui nou investitor, Marian Băgăcean. Nu ştiu mai multe”, s-a limitat să spună Iuliu Mureşan.

Preşedintele CFR-ului a anunţat încă de săptămâna trecută că noul investitor va achita toate datoriile, astfel încât să se poată declanşa procedura de ieşire din insolvenţă.

error: Content is protected !!