(Video) PROTEST în marș! Update. „ACUM ! Clujul in strada ,cere demisia lui Ciorbea ! Tot mai multi oameni se alatura ! Felicitari Cluj !” …„Clujul nu tolerează atitudinea nesimțită a Avocatului Poporului…”

Updated on ianuarie 11, 2017 Protestatarii au plecat în marș Clopot Monumentul Memorandistilor—Eroilor—stanga Baba Novac inainte de –Bld. 21 Decembrie—Memorandumului—-Inapoi in Piata Unirii/Clopot. pe Eroilor (propunem sa ne dam toti deodata check-in la Institutia Avocatul Poporului.)

Pe Facebook, Gabriel Finias Bonta a postat un video cu mesajul: „Clujul nu tolerează atitudinea nesimțită a Avocatului Poporului…”

Vezi aici Video:

Daniela Mihoc ACUM ! Clujul in strada ,cere demisia lui Ciorbea ! Tot mai multi oameni se alatura ! Felicitari Cluj !
Marius Perijoc Protest pentru demiterea lui Victor Ciorbea Cluj

Vezi aici Video:

(sursa: Marius Perijoc)

Daniel Sanfira In direct din Cluj, protest anti-Ciorbea.

Vezi aici Video:

 

„E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin.

Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept. spun organizatorii

error: Content is protected !!