Video Cluj: SCANDAL la protestul din Piața Unirii din cauza jandarmilor!

Updated on ianuarie 18, 2017 Scandal la protestul din Cluj, Jandarmii au început să ia buletinele la cei care cu portavoce, cel mai probabil pentru a-i amenda. Cei din Piața Unirii au zis că vor toți să dea buletinele.

Din ce în ce mai multă lume se adună în Piața Unirii pentru a protesta împotriva PSD și a spune NU amnistiei.

Video Cluj: SCANDAL la protestul din Piața Unirii din cauza jandarmilor! 1

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se numara printre marii beneficiari ai ambelor proiecte de ordonanta de urgenta, informează hotnews.ro.

I se aplica atat gratierea, cat si dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu. Proiectul de gratiere prevede ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoarea de pana la cinci ani inclusiv, indiferent de modalitatea de executare.

Dragnea fost condamnat in data de 22 aprilie 2016 la doi cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani. Proiectul de ordonanta prevede ca gratierea nu se aplica infractiunilor reglementate de unele legi speciale, intre care si legea 78/ 2000 in baza careia a fost condamnat Dragnea.

Gratierea nu se aplica in cazul infractiunilor  prevăzute la art. 5 alin 1 şi alin 3 din Legea nr. 78 /2000, or Liviu Dragnea a fost condamnat in baza unei infractiuni prevazute la alineatul 2 din lege care a fost sarit de la enumerare.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!