(Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă în față la Lidl. Vezi aici foto:

Updated on ianuarie 2, 2017 În prima zi din 207 a avut loc un grav accident de circulație în față la Lidl, pe strada 21 decembrie. Două auturisme s-au ciocnit violent, încă nu există confirmare de la Poliție că ar fi decedați.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujCristi Oros a postat fotografii cu mesajul: „Accident grav in fata la Lidl pe 21 Decembrie, se circula doar pe o banda !”

(Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă în față la Lidl. Vezi aici foto: 1 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă în față la Lidl. Vezi aici foto: 2 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă în față la Lidl. Vezi aici foto: 3

Bogdi Bogdan Probabil a iesit de pe Str. Anghel Saligny direct pe banda 3 pentru a se incadra la semafor sa faca dreapta, iar cel ce venea pe banda 1 venea mai tare. Se intampla foarte des asta, norocul face ca unul sa apuce sa treaca. Mai bine conducere preventiva…

foto:  Sorin Mihai

(Foto) Accident Cluj: Ciocnire violentă în față la Lidl. Vezi aici foto: 4

Vlad Mesesan Din păcate tot mai des sunt accidente in acest loc,ar trebui facut ceva acolo,sper că cei de la siguranța circulație să vină cu o idee buna! Problemele sunt accidentele atât restul e ok,nu?Poate ar fi o solutie interzicerea (închiderea)virajului la stânga in spatele bisericii sau mutat semaforul il față la Lidl? trec zilnic pe acolo si aproape fiecare trecere este cu senzații tari! Am vazut multe accidente urâte acolo !

Andrei Alexa din pacate este plin de nesimtiti care vin pe banda 1 (de facut dreapta la BRD), dar ei merg inainte si forteaza trecerea in intersectia aia!

error: Content is protected !!