(Foto) Accident Cluj: Autobuz CTP lovit de un Duster în intersecție

Updated on ianuarie 3, 2017 În această dimineață un autobuz CTP a fost lovit de un autoturism Duster la intersecția Horea- Crișan. Încă nu se știu motivele clare în care a avut loc accidentul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Marcu Darius a postat fotografii cu mesajul: „Accident strada Horea intersecție cu strada Crisan. Trafic îngreunat”.

(Foto) Accident Cluj: Autobuz CTP lovit de un Duster în intersecție 1 (Foto) Accident Cluj: Autobuz CTP lovit de un Duster în intersecție 2

Detesan Marius Stiati ca suntem obligați sa dam prioritate autobuzului care iasa din statie? Ma refer la transportul in comun. Pentru unii codul rutier e strain
Roman CatalinDetesan Marius ai dreptate dar unii nu mai semnalizează ieșirea din alveola si doar se bagă.. Esti obligat să ii acorzi prioritate doar in cazul unde exista alveola!
Coroian Sebastian RaulStatia este cu mult mai incolo.Unul dintre soferi a intrat pe rosu cel mai probabil
Fuia VladNu vreau sa te contrazic Detesan Marius dar in legislatie scrie se acorda prioritate mijloacelor de transport in comun la plecare de pe loc din statii prevazute fara alveola pt a nu periclita circulatia iar in statiile prevazute cu alveola soferul este obligat sa se asigure la plecarea de pe loc
Pop Ciprian autobuzul e lovit in dreapta nu in staga deci nu a iesit din statie
Cojocaru Stefan-KazeNu este stație acolo. Mai devreme am trecut in zonă iar după cum se vedea, dusterul pare că a coborât iar unul dintre ei au forțat semaforul.
Gaál Roland Dusteru venea de pe crisan a trecut pe rosu sí a lovit autocaru, 1 la mana autobuzul avea viteza destul de fiind se vad urme de 1-2 de metri de franare deci!
(Foto) Accident Cluj: Autobuz CTP lovit de un Duster în intersecție 3
Revenim cu detaliI!
error: Content is protected !!