Cluj: „Sunt un locuitor al municipiului Cluj-Napoca care zilnic, atat dimineata cat si seara sunt blocat in trafic pe Taietura Turcului in drumul spre lucru si inapoi”

Updated on ianuarie 19, 2017 Începerea proiectului Tetapolis nu aduce vești bune pentru toți clujenii. Șoferii care sunt zilnic blocați pe Tăietura Turcului sunt îngrijorați de aglomerația și mai mare care se va crea pe acest drum.

Traversarea Tăieturii se face deja cu o extremă dificultate din cauza numărului mare de mașini, iar noile construcții vor crea și mai mult haos în zonă în condițile în care primăria nu vine cu nici o soluție pentru rezolvarea traficului.

Cluj: „Sunt un locuitor al municipiului Cluj-Napoca care zilnic, atat dimineata cat si seara sunt blocat in trafic pe Taietura Turcului in drumul spre lucru si inapoi” 1

„Buna ziua,
Sunt un locuitor al municipiului Cluj-Napoca care zilnic, atat dimineata cat si seara sunt blocat in trafic pe Taietura Turcului in drumul spre lucru si inapoi.

In data de 12.01.2017 Consiliul Local Cluj a anuntat inceperea proiectului Tetapolis prin trecerea terenului din administrarea CFR in administrarea Consiliului Cluj.

Avand in vedere si finalizarea extinderii parcului Tetarom 1, aceste 2 mari proiecte vor aduce in plus enorm de multe automobile in acesta zona prin singura cale de acces Taietura Turcului care are deja blocaje de trafic la ambele capete.

Va rog sa ne comunicati care este planul de fluidizare a traficului in aceasta zona si care este progresul lui la momentul de fata avand in vedere ca primaria Cluj a prezentat cateva solutii cum ar fi o pasarela peste calea ferara sau un drum in prelungirea parcului Tetarom 1 paralel cu calea ferata care este tot in administrarea CFR si pentru care s-a facut la fel o cerere de trecere in administrarea primariei acum 2 ani.

La fel si daca sunt alte solutii pentru decongestionarea traficului in zona respectiva. Va multumesc anticipat”, a scris Banut Rares pe platforma domnuleprimar.ro

Până în acest moment primarul nu a răspuns la această sesizare.

error: Content is protected !!