Cluj: Modificări în traficul din oraș. Sens unic pe Moților și desființarea parcărilor „ilegale” de pe Clinicilor

Updated on ianuarie 17, 2017 Eterna luptă dintre traficul aglomerat din oraș și primărie duce la modificări importante a străzilor din centru. Astfel, primarul Emil Boc a declarat, în direct la un post de radio local, că strada Moților va deveni un drum cu sens unic.

Mai mult, primarul a mai spus că se vor desființa și locurile de parcare de pe Clinicilor, care de altfel erau ilegale, pentru a face loc unei noi benzi de circulație.

Cluj: Modificări în traficul din oraș. Sens unic pe Moților și desființarea parcărilor „ilegale” de pe Clinicilor 1

„Primele idei pe tema decongestionării traficului din zona centrală au în vedere strada Moților. Astfel că, împreună cu cei din Primărie, ne-am gândit să modificăm sensurile de circulație: să se circule doar dinspre centru spre Mănăștur și să păstrăm o bandă pentru transportul public în comun.

Prin acest demers se câștigă o bandă pentru cei ce se întorc de la muncă și merg spre Mănăștur, Grigorescu sau Florești.

De asemenea pe strada Clinicilor vom păstra sens unic dinspre Mănăștur și vom elimina toate locurile de parcare câștigând o bandă de circulație”, a declarat primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!