Cluj: „Domnule primar, avand in vedere ca locuiti in Zorilor va invit sa calatoriti una din zilele astea cu autobusul (35, 50). Nu de alta dar sa vedeti personal daca sunt sau nu incalzite. Pentru ca am impresia ca unii se imbogatesc din combustibil…”

Updated on ianuarie 13, 2017 Clujenii reclamă faptul că autobuzele circulă neîncălzite suspectând că șoferii fură din motorină mai ales că pe tramvaie și troleibuzele electrice nu sunt probleme cu căldura.

Pe pagina de Facebook a lui Emil Boc, Marius Szatler a scris: „Buna ziua domnule primar, avand in vedere ca locuiti in Zorilor va invit sa calatoriti una din zilele astea cu autobusul (35, 50). Nu de alta dar sa vedeti personal daca sunt sau nu incalzite. Pentru ca am impresia ca unii se imbogatesc din combustibil…

Cluj: „Domnule primar, avand in vedere ca locuiti in Zorilor va invit sa calatoriti una din zilele astea cu autobusul (35, 50). Nu de alta dar sa vedeti personal daca sunt sau nu incalzite. Pentru ca am impresia ca unii se imbogatesc din combustibil...” 1

Citeam ca: ” În ceea ce priveşte încălzirea, reprezentanţii CTP arată că maşinile sunt încălzite, dar sistemul nu face faţă numeroaselor momente când maşinile opresc în staţii şi deschid toate uşile.”
Culmea! Sistemul se pare ca nu face fata la autobuse! Tramvaiele sau troleibusele care merg pe curent nu au aceasta problema.

Va rog incercati o plimbare cu autobusul si apoi una cu un tramvai sau troleibus si spuneti-ne daca simtiti vreo diferenta Cluj: „Domnule primar, avand in vedere ca locuiti in Zorilor va invit sa calatoriti una din zilele astea cu autobusul (35, 50). Nu de alta dar sa vedeti personal daca sunt sau nu incalzite. Pentru ca am impresia ca unii se imbogatesc din combustibil...” 2🙂
Cu respect”.

Pe Facebook, ‎Crisan Ildiko a scris: „Aș vrea dacă se poate să dați de stire să stie toată lumea ca RATB sau cine se ocupă de masinile M 21 M 26 care circulă pe ruta Floresti si Cluj nu sunt încâlzite de loc ,usile nu se inchid ,si nu respectă orarul !

În gerul asta dupâ ce e scump abonamentul nu dau căldură deloc ! Pe langă asta am mai sesizat să introducă o masina măcar până la gară sau să lungească ruta M 26. Pe nimeni nu-l interesează, fugim tot timpul de la o mașină la alta …..de nu se poate odată sâ fie ceva normal în țara asta !

error: Content is protected !!