Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI”

Updated on ianuarie 10, 2017 20 de grade Celsius în această dimineață la Cluj și condiții inumane de mers cu trenul. Un navetist a postat pe Facebook  mai multe poze cu un tren efectiv înghețat de pe ruta Teiuș – Cluj.

Pe Facebook, Marius Merca a adăugat 6 fotografiicu mesajul: „Bravo CFR CALATORI !!!Parca sunt in epoca de piatra !! Ruta Teius- CLUJ NAPOCA !!RUSINE VRETI BILETE SI ABONAMENTE ! Dar conditiile de calatorie unde sunt ?? Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie”

Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 1 Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 2

Meda Andrei, meteorolog, pentru stirileprotv.ro: “Cele mai scazute valori de temperatura s-au inregistrat in centrul tarii, in special in zonele depresionare. La nivelul tuturor regiunilor au fost valori maxime cuprinse, in general, intre -29 si -15 grade Celsius. Aceste valori de temperatura fac aceasta dimineata sa fie cea mai rece dimineata din acest sezon.”

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi geroasă dimineaţa şI noaptea, iar în centrul, sudul şI estul țării, local șI ziua. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 șI -4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -22…-20 de grade izolat în zonele depresionare din nord-vest şI centru șI în jur de -4 grade pe litoral.

 

În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice șI sudice unde doar izolat va ninge slab. Spre seară şI noaptea, nebulozitatea se va accentua şI va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde şI local se va depune strat nou şI consistent de zăpada.

În Dobrogea, jumătatea estică a munteniei, în sudul șI centrul moldovei, precum șI în carpații de curbură, vântul se va intensifica treptat, iar în cursul nopții va fi viscol cu viteze la rafală de 50…70 km/h, astfel încât vizibilitatea se va reduce semnificativ șI zăpada va fi troienită.

În estul șI sud-estul dobrogei, precipitaţiile vor fi mixte şI se va produce polei. În restul țării vântul va sufla slab șI moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane.

 

Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 3 Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 4 Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 5 Foto Cluj: „Circulam cu zapada in tren parca suntem pe partie. Parca sunt in epoca de piatra! Bravo CFR CALATORI” 6

error: Content is protected !!