(Video) Cluj: Scandal cu furci și topoare într-o localitate din Cluj! Intervenție în forță a mascaților

Updated on decembrie 28, 2016 O bătaie generală cu furci și topoare a avut loc ieri seară în localitatea clujeană Recea Cristur. Scandalul a pornit chiar în mijlocul străzii între un grup de rromi din localitate, care s-a întâlnit cu un grup din localitatea Dârja, rivalitatea dintre cele două fiind cunoscută de mult timp de săteni, dar și de oamenii legii.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii dejeni, care, atunci când au văzut despre ce e vorba, au solicitat și intervenția mascaților de la Cluj-Napoca, informează dej24.ro

(Video) Cluj: Scandal cu furci și topoare într-o localitate din Cluj! Intervenție în forță a mascaților 1

La aflarea veștii că poliția este pe urmele lor, gașca de bătăuși s-a spart, fiecare apucându-o care-ncotro. Cei din localitatea învecinată Dârja au fugit însă de la fața locului cu o căruță a celor din Recea Cristur, ceea ce a încins și mai tare spiritele.

La fața locului au intervenit în scurt timp și paramedicii SMURD de la Dej, care au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane rănite în urma altercației. Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Vezi video aici:

În urma altercației, șapte persoane au fost duse la audieri. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele izbucnirii bătăii.

error: Content is protected !!