UPDATE! Război Taxi vs Uber. Mesaj de la București: „Draga Cluj, sper sa devi o gazda buna in timp pentru oameni cu idei diferite si sa alegi sa arati ca se poate si altfel”

Updated on noiembrie 16, 2016 Tribunalul Specializat din Cluj a decis astăzi ca UBER să înceteze servicii de transport public, contra cost. UBER spune că nu face transport de persoane ci că etse o platformă digitală de intermediere prin care mai multe persoane folosesc o mașină. Reacțiile clienților sunt împărțite. Unii țin cu UBER alții cu taximetriștii.

Tribunalul specializat Cluj: „Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite, în parte, cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta A DE M T T, în contradictoriu cu pârâtele SC U S R SRL şi R O B.V. şi în consecinţă:

14937084_334847540216123_1049167497_n

Dispune încetarea furnizării de către pârâte a serviciilor de transport public, contra cost, pe raza municipiului Cluj Napoca, până la soluţionarea dosarului nr. 984/1285/2016 al Tribunalului Specializat Cluj, având ca obiect acţiune în concurenţă neloială.

Respinge cererea de menţinere a efectelor acestei hotărâri până la rămânerea definitivă a hotărârii ce se va pronunţa în dosarul nr. 984/1285/2016 al Tribunalului Specializat Cluj.Executorie fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen.Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, apel care se va depune la Tribunalul Specializat Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din data de 16 noiembrie 2016.
Document: Hotarâre 2268/2016 16.11.2016”.

Vlad Craioveanu, București:  „In loc sa reglementeze, respectiv sa ajute comunitatea sa se bucure de servicii mai bune, tribunalul are o problema directa cu o companie. UPDATE! Război Taxi vs Uber. Mesaj de la București: „Draga Cluj, sper sa devi o gazda buna in timp pentru oameni cu idei diferite si sa alegi sa arati ca se poate si altfel” 1🙂

Sa incurajam inovatia in oras zic, ca visul de Silicon Valley este chiar dupa colt. Iar la final perdantii suntem noi si soferii aia care vor sa faca un ban in plus pentru care platesc taxe legal statului.

Draga Cluj, sper sa devi o gazda buna in timp pentru oameni cu idei diferite si sa alegi sa arati ca se poate si altfel”.

Vlad Andriescu  „Situația e cam așa: Tribunalul din Cluj a decis că Uber nu mai are voie să facă servicii de transport în oraș și ar trebui să își suspende activitatea.

Uber spune că nu face servicii de transport, ci e o platformă digitală, deci povestea merge mai departe. Oricum ar fi, Clujul e teren complicat”.

Marian Vanca  „Ce dezamagire! Clujenii nu numai ca nu au metrou, desi primarul le-a promis, ci mai nou nu au nici Uber!”

error: Content is protected !!