UBER interzis la Cluj la cererea taximetriștilor. Vezi reacția companiei:

Updated on noiembrie 16, 2016 Asociația Taximetristilor Cluj a prezentat un comunicat de presă prin care anunță că Tribunalul Cluj a suspendat activitatea UBER în municipiu.

Comunicat de Presă:
„Societatea de avocatura Campan&Timonea, angajata de Asociatia de Monitorizare Taxi Transilvania, a câștigat prima lupta in procesul cu Uber.
14937084_334847540216123_1049167497_n

Instanța de judecată a dispus astăzi 16.11.2016 încetarea furnizării serviciilor UBER pe raza municipiului Cluj-Napoca pana la soluționarea dosarului având ca obiect acțiunea de concurenta neloiala.

Astfel avem o prima confirmare ca acest serviciu de transport funcționeaza fără respectarea prevederilor legale pe teritoriul Municipiului Cluj-Napoca”.

Cu toate acestea, Uber își va continua activitatea, argumentul reprezentanților companiei fiind că Uber este o companie de tehnologie care nu oferă servicii de transport în sine, ci facilitează activitățile prin oferirea unei aplicații digitale.

Astfel, consideră ei, decizia Tribunalului nu se aplică Uber. Decizia Tribunalului din Cluj nu este definitivă și poate fi atacată.

“Am aflat din presă despre această plângere. Uber este o aplicație, o platformă digitală, nu oferă servicii de transport, ci le intermediază între cei care le solicită (pasageri) și cei care le oferă – șoferi parteneri, care colaborează cu Uber prin entități fiscale înregistrate.

Vom ataca decizia, între timp nu se schimbă nimic”, au spus reprezentanții Uber pentru start-up.ro.

Citeste si

UPDATE! Război Taxi vs Uber. Mesaj de la București: „Draga Cluj, sper sa devi o gazda buna in timp pentru oameni cu idei diferite si sa alegi sa arati ca se poate si altfel”

Vrei ca UBER să fie interzis la Cluj?

error: Content is protected !!