Cluj: „S-a deschis pasajul lateral ce ocoleste sensul giratoriu din Observator pe sensul de coborare pe Turzii”

Updated on noiembrie 22, 2016 Primăria a dat în folosință astăzi breteaua ce ocoleste sensul giratoriu din Observator pe sensul de coborare pe Turzii. Acest lucru a fost cerut de mulți ani de clujenii care se aflau blocați în trafic.

Breteaua le oferă mai multe opțiuni acum șoferilor. Astfel, cei care coboară Calea Turzii și vor să continue să coboare spre Piaţa Cipariu pot de acum să ocolească sensul giratoriu, folosind breteaua.

Pe grupul de  Facebook, Info Trafic jud. Cluj, Florin Horodinca a scris: „S-a deschis pasajul lateral ce ocoleste sensul giratoriu din Observator pe sensul de coborare pe Turzii”.

15192526_1090758437703446_2920858101635601532_n

Radu Genis Urmeaza cei care fenteaza:))) si dimineata tot va fi blocat

Daniel Mocan Sa stii ca nu este atat de practic pe cat credeti, am mers pe varianta asta azi dimineata si te asiguri mult mai greu decat o facem la sens. Trebuia prelunginta banda in jos un pic, ca stai la sens sau acolo tot aia este, doar ca la sens aveai o vizibilitate mai buna

Pe platforma domnuleprimar.ro, Ionuț Gavril care consideră că o soluție pentru fluidizarea traficului de pe strada Mehedinți înspre Izlazului ar fi o legatură directă cu strada Bucegi, informează citynews.ro.

“Momentan nu mai este nicio legatură cu strada Bucegi, și i-ar ajuta foarte mult pe cei care vor să ajungă înspre Grigorescu, Florești, capăt Mănăștur, etc”, spune clujeanul.

Acesta a realizat și câteva imagini care să vină în sprijinul ideii și arată că ar fi afectat un singur garaj din cele ridicate în zonă.

“Se poate face această legatură foarte ușor în dreptul garajelor plasate la nr 38, doar prin afectarea unui singur garaj. Vedeți pozele atașate, astfel cei de pe Mehedinți ar da foarte ușor direct în strada Bucegi, aproape de cinema Dacia. Momentan spațiul respectiv e ocupat de garaje și masini parcate, chiar și dacă s-ar face o singură bandă ar fi afectat doar un singur garaj”, spune clujeanul.

error: Content is protected !!