(Video) Tânăr din Cluj bătut violent de un hoț. A avut „tupeul” să spună unei femei că este jefuită într-o stație de autobuz

Updated on octombrie 23, 2016 Un tânăr din Cluj a fost bătut violent de un hoț de buzunare după ce acesta a atras atenția unei femei că este jefuită. Femeia se afla la casa de bilete, într-o stație de autobuz.

Văzând că este demascat, hoțul a luat-o razna și a sărit la bătaie împotriva tânărului cu spirit civic. Acesta din urma a încercat să se adăpostească într-un magazin alimentar aflat în stația de autobuz, însă a fost urmărit aici de hoțul cu mână lungă, care l-a atacat cu pumnii, potrivit someșeanul.ro.

Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din magazin, imaginile devenind apoi virale pe Facebook.

În urma acestui eveniment, polițiștii clujeni s-au autosesizat și încearcă acum să dea de urma hoțului, pentru ca acesta să fie tras la răspundere, asta deși atât femeia căreia era să i se fure portofelul, cât și tânărul agresat, nu au depus încă plângere la poliție.

”În urma imaginilor apărute în presă, în care un cetăţean cu spirit civic este agresat de către un bărbat bănuit de comiterea unei tentative de furt, faptă de natură a stârni indignarea celor din jur, poliţiştii clujeni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 18.10.2016, în jurul orei 16:30, în staţia de autobuz din Piaţa Ştefan cel Mare, din Cluj-Napoca, un cetăţean ar fi atenţionat o femeie cu privire la faptul că bărbatul de alături ar fi încercat să îi sustragă bunuri.

Drept urmare, bărbatul în cauză ar fi devenit recalcitrant, agresându-l pe cetăţeanul cu spirit civic. Totodată, acesta ar fi spart geamul unui magazin în care persoana vătămată ar fi încercat să se refugieze.

Deşi, până în prezent, persoanele vătămate nu au depus plângeri împotriva agresorului, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea acestuia la răspundere penală.

Vezi aici Video:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj promovează spiritul civic şi încurajează cetăţenii să vină în sprijinul poliţiştilor pentru prevenirea faptelor antisociale, luînd măsuri ferme faţă de cei care încalcă legea şi prezintă comportamente violente”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

error: Content is protected !!