Tudor Chirilă: „Dintre toate orașele din România Clujul reușește să substituie cel mai bine în mine sentimentul de ‘acasă’

Updated on octombrie 13, 2016 Tudor Chirilă este încâântat de Cluj pe care-l consideră „Acasă”. El este impresionat de bunătatea locuitorilor.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Dintre toate orașele din România Clujul reușește să substituie cel mai bine în mine sentimentul de “acasă”. Aici mă simt cel mai bine când merg pe stradă și mă uit la oameni. N-am niciodată sentimentul că sunt observat sau studiat.

14699756_321550114879199_2142504854_n

Există o relaxare și o bunătate care vin din alcătuirea interioară a clujenilor. Cu fiecare vizită la Cluj se mai construiește o amintire.

Și tot lanțul ăsta, conectat în timp, parcurge diverse etape – “de pomină”, “de tot râsul” “demențial”, “nostalgic” și tot așa. Sigur că sunt subiectiv și probabil e și superficial să tragi concluzii după vizite mereu scurte.

Însă există un adevăr: orașul ăsta are o vibrație simplă și bună care nu poate veni de la ziduri. În seara asta ne vedem la Euphoria Music Hall. Și o să cântăm cu bucurie. Nu că n-am face la fel peste tot pe unde mergem, dar aici mai e ceva ce ține de farmecul unei prietenii intense. Mă întorc la cafeaua mea, înainte să devin melodramatic:)

PS. Astăzi în fața hotelului așteptam o mașină. Un taximetrist a coborât și s-a îndreptat către mine “să ne strângem mâinile”. – Ce faci la Cluj? – Uite, avem o cântare. – Numai una? – Păi, da, am răspuns încurcat. – No, bine, atunci (zâmbet larg), să trăiești”.

error: Content is protected !!