Se DECIDE la Cluj: Baraj pentru CE 2017. Portugalia – România 0-0, în primul meci

Updated on octombrie 24, 2016 Naționala feminină de fotbal are prima șansă în barajul pentru calificarea la Campionatul European 2017 din Olanda, după ce în meciul tur, jucat în Portugalia meciul s-a încheiat egal, 0-0.

În aceste condiţii, calificarea se va decide în meciul retur care este programat marţi, 25 octombrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

14794039_1695946300720944_600661083_n

Calificarea la un turneu final ar fi cea mai bună performanţă a naţionalei noastre.

Andreea Părăluță, portarul de doar 21 de ani al României, povestește sincer cum a contribuit decisiv la remiza de la Lisabona, apărând un penalty.

– Ce ți-a spus Alexandra Lunca înainte de penalty?
– Să mă duc în stânga mea. O văzusem pe Neto executând lovituri de la 11 metri, Portugalia a beneficiat la aproape fiecare meci din această campanie de câte un penalty. Neto, căpitanul lor, bate de obicei în dreapta portarului. Așa a făcut și la meciul cu Irlanda, când a ratat în primă fază, dar a urmărit mingea și a reușit să înscrie.

– Și de ce te-ai dus, totuși, în dreapta?!
– Am crezut că va schimba colțul, dar am simțit să mă arunc tot în dreapta! De obicei, când schimbi colțul, ratezi. Așa s-a întâmplat și acum! A fost însă o fază ciudată. Am auzit cum mingea a lovit bara din stânga mea, apoi am simțit că a venit în spatele meu. Am avut însă o reacție rapidă și am reușit să prind balonul buclucaș, a declarat Andreea într-un interviu pentru frf.ro.v

Una dintre cele mai bune jucătoare ale “naționalei” în partida tur, Andreea joacă pentru Atletico Madrid la nivel de club, însă, în aceste zile, trăiește la intensitate maximă doar pentru echipa națională și simte că e aproape de o performanță uriașă.

error: Content is protected !!