Cluj. EROU! El este bărbatul care a demascat un hoț de buzunare și a fost luat la bătaie. Vezi dacă ar mai face așa ceva:

Updated on octombrie 25, 2016 Bărbatul din Cluj lovit de un hoț de buzunare după ce l-a demascat a povestit prin ce a trecut în acele momente.

El s-a retras intr-o alimentara din apropiere si a incercat sa sune la 112, insa nu a mai apucat. Camerele de supraveghere suprind totul: bunul samaritean este snopit in bataie sub privirile inmarmurite ale vanzatoarelor, potrivit stirilekanald.ro.14826438_328623954171815_442828467_n

„Prima data m-a lovit in spate, dar n-a reusit ca m-am aplecat, am vrut sa iasa afara, am incercat sa inchid usa, s-a intors inapoi si acolo a incercat sa ma mai loveasca de doua-trei ori dar m-am ferit cat am putut”, povesteste tanarul.

 

Desi a fost batut, barbatul nu regreta ca a intervenit: ba mai mult, daca se va intampla sa asiste iar la vreo faradelege, va lua atitudine fara sa stea pe ganduri!

Intrebat ce ii sfatuieste pe cei care sunt martori la astfel de scene, el a raspuns: „Sa nu le fie frica, sa aiba incredere ca politia isi va face treaba, sa nu le fie frica, sa actioneze cand vad asa ceva”.

Numai ca politia si-a facut treaba pentru fix doua zile, atat cat a fost retinut agresorul. Acesta a fost pus in libertate de Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj, desi are antecedente penale. Pe numele sau, Jan Lacatus este condamnat intr-un dosar in care este acuzat de mai multe talharii.

Oamenii il stiu ca un periculos hot de buzunare de care nu vor scapa nici de data aceasta. Lacatus se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

error: Content is protected !!