Accident Cluj: O mașină fără șofer a coborât singură de pe trotuar lovind altă mașină care staționa la semafor

Updated on octombrie 22, 2016 Un autoturism a fost lovit vineri la semafor de un alt autoturism dar fără șofer. Mașina a luat-o la vale după ce șoferul a uitat să o asigure corespunzător.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Gabi Rad a postat o fotografie cu messajul: „pe general dragalina o masina fara sofer a coborat singura de pe trotuar lovind alta masina care stationa la semafor”

14797299_326722234361987_1448248892_n

Adela Varadi Am pățit-o şi eu în urmă cu două săpt.Eram în Grigorescu pe Donath,dimineată in jurul orei 8…..mă indreptam spre Radio Cluj când deodată o maşina cobora agale din parcare și se opreste de-a curmezișul pe șosea,am văzut de la distanță “manevra”,am încetinit să las omu să iasă din parcare dar câd am ajuns lângă mașină….stupoare….nu era nimeni la volan…..a fost ca în filmele cu Stan si Bran. Sa format un ambuteiaj……nu se mai circula decât pe o bandă ,șoferul nu apărea așa că au coborât câtiva domni din maşini şi au început să împingă “posedata “înapoi în parcare….dar cum luau ei mâna de pe ea….cum “posedata”o lua iar din loc…..parcarea fiind puțin înclinată spre stradă. Eu am tăiat-o rapid profitând de domnii care o țineau..

Ramona Cristina T Ultima data,acum vreo 20 de ani am vazut o dacie, o luase singura catre Sora dinspre Memorandumului, iar soferul fugea dupa ea. Atunci nu a fost problema,a fost de râs,ca circulatia nu era intensa,dar acum…totusi..

Jay Dee E ciudat totuși … Mașinile de ultimă generație din câte știu se activează frana de mana automat în momentul în care închizi ușile!

Dan Alex Pe liber, fara frana de mana……P.s. ce aspectuos e semnul de langa…parca e din ceva film horror

Crişan Mihai Săracul Tiguan. ..n-a făcut altceva decât să respecte semnificația indicatorului “obligatoriu înainte ” și acum toată lumea e cu gura pe el !! Dacă avea “oprire ” cu siguranță nu mișca un centimetru !

error: Content is protected !!