(Video) Accident Cluj: VIOLENT! Un autocar, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe DN1. Totul de la o șoferiță. Vezi aici Video:

Updated on septembrie 18, 2016 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă seara pe Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara, pe DN1 E 60, în dreptul localității Păniceni din judeţul Cluj. 4 persoane au fost rănite.

Accidentul rutier a avut loc la ieșire din localitatea Păniceni, spre Huedin, după ce o şoferiţă aflată la volanul unui autoturism a încercat să depăşească un autocar. În timpul manevreie însă, femeia a lovit un microbuz care circula regulamentar din sens opus, iar ulterior a lovit şi autocarul informează ziarulclujean.ro și preluat de realitateatv.net.

Potrivit presei locale, impactul a fost atât de violent încât mașina din Sălaj a zburat pe marginea drumului, iar o roată a microbuzului s-a desprins din osie și a rămas pe carosabil.

În microbuzul din județul Iași se aflau trei tineri, care mergeau la muncă în Germania. Toți trei au fost duși la spital, la fel și șoferița vinovată de producerea accidentului. Pasagerii şi şoferul autocarului au scăpat nevătămaţi.

“Conform primelor informații, o conducătoare auto care circula pe direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, pe raza localității Păniceni, ar fi efectuat o manevră de depășire fără să se asigure corespunzător. Astfel a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, acroșând lateral autobuzul pe care intenționa să-l depășească”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Vezi aici Video postat de Ziarul Clujean pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!