(Video) Accident Cluj: GRAV! Două mame au murit pe loc

Updated on septembrie 22, 2016 Tragedie ieri în județul Cluj. Două mame, care se întorceau miercuri seară de la o ședință cu părinții au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de o autoutilitara pe DN1C, între localitățile Urișor și Cășeiu.

Una dintre victime era la volan si a intrat intr-o depasire fara sa se asigure, spun martorii, informează stirileprotv.ro.
Impactul s-a dovedit a fi fatal. Medicii chemati de urgenta la fata locului nu au mai putut sa faca nimic.

Cumplitul accident a avut loc miercuri seara in apropiere de localitatea Urisor, din judetul Cluj. Cele doua femei fusesera la scoala, la o sedinta cu parintii, si se indreptau spre casa.

La un moment dat, spun martorii, soferita a vrut sa intre intr-o depasire, dar a observat prea tarziu ca de pe celalalt sens venea un TIR. Speriata, a tras de volan, masina a derapat si s-a ciocnit cu o autoutilitara care circula in spatele autocamionului.

In urma impactului puternic, ambele femei au ramas captive in autoturism. Pompierii au fost chemati de urgenta la fata locului si au intervenit pentru a le elibera pe cele doua victime.
Loviturile suferite s-au dovedit a fi mult prea grave pentru amandoua.

 

Vezi aici Video postat de Dej24 Știri din Dej pe Youtube.com:

Soferul autoutilitarei a fost ranit la picior si a fost dus la Spitalul din Dej pentru ingrijiri medicale.
Politistii au inceput cercetarile pentru a reface cu exactitate filmul tragediei.

error: Content is protected !!