România va juca la Cluj meciul decisiv al barajului cu Portugalia pentru EURO 2017

Updated on septembrie 23, 2016 Meciul decisiv al barajului cu Portugalia, pentru calificarea la turneul final al EURO 2017, se va juca în România, în urma tragerii la sorț efectuate, vineri, la Nyon.

Naționala va juca prima partidă se va juca la Lisabona, pe 21 octombrie, iar returul va fi pe 25 octombrie, la Cluj-Napoca, precizează site-ul Federației Române de Fotbal.

14463915_1678130949169146_716049450_n

„Sunt mulțumit de cum a ieșit această tragere la sorți! Având în vedere că ambele formații joacă pentru prima oară un baraj, presiunea va fi în primul meci pe echipa gazdă. Dacă vom ști să le neutralizăm punctele forte, adică să ne apărăm departe de poartă pentru că ele au marcat multe goluri din lovituri de la 11 metri, vom reuși un rezultat bun în tur”, a declarat Mirel Albon, selecționerul României.

România a ajuns la baraj deși a încheiat în forță preliminariile. Naționala pregătită de Mirel Albon a terminat pe locul secund în Grupa a 3-a, dar i-a lipsit un singur gol ca să ajungă direct la turneul final!

Portugalia, adversara tricolorelor, a obținut accesul la baraj în ultima etapă, după ce a învins în deplasare Irlanda cu 1-0, echipă în fața căreia pierduse în prima etapă a preliminariilor, acasă, cu 1-2! Portugalia a ocupat locul secund în Grupa a 2-a, după Spania, dar înaintea Finlandei, pe care specialiștii o vedeau la ”baraj”.

error: Content is protected !!