Cluj: Americanii de la Yardi recrutează 100 de persoane pentru cele două birouri din oraș

Updated on septembrie 27, 2016

Americanii de la Yardi, furnizor de soluții software pentru piața imobiliară, vrea să recruteze până la finalul acestui an 100 de agenţi servicii clienţi şi analişti web pentru cele două birouri din Cluj-Napoca.
Prezent pe piața locală prin subsidiarele Property Shark şi Yardi Call Center, cele două birouri vor ajunge astfel la peste 850 de angajaţi. În prezent, în cadrul centrului de consultanţă şi dezvoltare din Cluj lucrează 750 de oameni, în domenii precum dezvoltare software, analiză de date, marketing, servicii clienţi, jurnalism, analiza sistemelor geografice şi consultanţă.
Pe lângă creşterea celor două departamente, Yardi România mai angajează programatori, consultanţi, dar şi specialişti în marketing, organizând în următoarele săptămâni evenimente de recrutare ce vor avea loc la sediul din incinta clădirii de birouri The Office Cluj-Napoca, anunță zf.ro
’’Căutăm oameni devotaţi, care dispun de cunoştinţe excelente de limba engleză, spirit analitic şi atenţie sporită la detalii. Încurajăm să aplice atât persoanele cu experienţă, cât şi studenţii sau proaspeţii absolvenţi’’, a declarat Bianca Geomolean, directorul departa­mentului resurse umane al Yardi din România.
Un agent servicii clienţi din cadrul Yardi România oferă asistenţă prin telefon clienţilor portalurilor imobiliare deţinute de companie, mai precis rezidenţilor şi potenţialilor rezidenţi care locuiesc în comunităţi de apartamente din SUA. Acesta furnizează informaţii detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil şi asistă rezidenţii care notifică probleme ce ţin de domeniul locativ. Departamentul de servicii clienţi din Cluj numără momentan 180 de persoane.
error: Content is protected !!