„Ar fi toată România un pic mai mult Cluj și un pic mai puțin Vaslui”

Updated on septembrie 21, 2016 Politicienii PSD și ALDE de la București sunt în fierbere și caută semne că premierul Dacian Cioloș va candida la alegei, lucru care îi va pune în încurcătură.

Chipul prim-ministrului Dacian Cioloș a apărut pe sute de clădiri și ziduri din Capitală sub formă de matriţe imprimate. Deasupra acestor imagini apare scris: „Continuăm”.

14445717_309778459389698_793888320_n

(foto: aktual24.ro)

Un tânăr artist a rupt tăcerea şi s-a justificat pe siteul reddit, de ce îi pictează pe pereţi chipul lui Cioloş: “Sunt artistul stradal care pictează chipul premierului Dacian Ciolos cu ajutorul unei matrițe pe pereții Bucureștiului.

Cred că este un premier bun și, că reprezentant al străzii și persoană activă în comunitatea alt / art, m-am gândit că este ceva ce pot să fac pentru a îmi arăta susținerea. Probabil vom fi aduși în fața justiției pentru vandalism și distrugere. Te întreb însă dacă merită un pic de fărădelege pentru o adevărată înfăptuire a justiției?

Da, merită. Cred că dacă fiecare din noi am pune un pic mână să revoluționăm lumea ar fi toată România un pic mai mult Cluj și un pic mai puțin Vaslui. Numai zic. Eu atâta știu să fac “, a explicat autorul.

error: Content is protected !!