(Video) Accident Cluj: Șofer ucis pe loc după ce a fost lovit de tir! Imagini șocante

Updated on septembrie 27, 2016 Un camion a pătruns pe contrasens izbind violent un autoturism. Șoferul autoturismului, din Sibiu, a murit pe loc, nu a avut nicio șansă. Tragedia a avut loc în localitatea clujeană Topa Mică.

Camionul a pătruns pe contrasens, după ce un cauciuc a explodat în mers, scrie ziarulclujean.ro și preluat de libertatea.ro.  Mastodontul de 40 de a fost scăpat de sub control și s-a ciocnit cu putere de autoturismul de tren condus de un sibian, în vârstă de 51 de ani. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a murit pe loc. Medicii sosiți la locul nenorocirii nu au putut decât să constate decesul.

”Din primele verificări rezultă că pătrunderea pe contrasens ar fi avut loc în urma unei explozii de cauciuc. În cauză se continuă cercetările”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Martorii povestesc că, imediat după ciocnire, telefonul șoferului ucis a început să sune. Soția bărbatului a aflat teribila veste de oamenii care au asistat la scena de coșmar.

Șoferul tirului este din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj. Bărbatul a fost dus de polițiști la audieri. El este în continuare în stare de șoc și nu înțelege ce nenorocire a provocat.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!