Cluj: Atât de puțin! Vezi câte voturi ne-au lipsit pentru a obţine titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021

Updated on septembrie 19, 2016 Cu bune și rele, Clujul s-a luptat până în ultima clipă cu Timișoara. Mai mult, există suspiciuni de imparțiealitate având în vedere că doi consilieri ai Ministrului Culturii au contribuit la realizarea dosarului de candidatură a Timișoarei.

Potrivit ZIUA de Cluj după primul vot a fost egalitate între Cluj și Timișoara. La al doilea vot, cel decisiv, Timișoara a avut două voturi în plus.

Surprinzător este că minitrul Culturii, Corina Şuteu, a recunoscut că doi dintre actualii săi consilieri şi un fost colaborator apropiat au contribuit la realizarea dosarului de candidură a oraşului bănăţean.

“De ieri, (vineri – 16 septembrie 2016, n.red.) Timişoara este Capitală Culturală Europeană 2021! Felicitări tuturor celor care au participat la această victorie!

Felicitări consilierilor mei actuali, Raluca Iacob, Ioana Tămaş, care au fost experţi coordonatori ai strategiei culturale a oraşului Timişoara în calitate de co-fondatori MetruCub Cultura în 2014!

Felicitări Ştefaniei Ferchedău, unul dintre foştii mei colaboratori apropiaţi, expert şi ea pentru construirea dosarului”, a scris ministrul Culturii pe Facebook.

error: Content is protected !!