Untold Cluj. „Întrebam un şef de restaurant: Cum a fost în cele patru zile? Şi zice: M-am simţit stânjenit că stăteau în picioare şi aşteptau să prindă un loc la masă şi am plecat seara epuizaţi. Dar dacă ne uităm în calcule, am ieşit foarte bine”

Updated on august 11, 2016 Untold, Electric Castle şi TIFF sunt perlele Clujului cu care am luat fața orașelor din România. Omul de afaceri clujean Iosif Pop consideră că este timpul să trecem la un alt nivel, Clujul Festivalier.

„Propun un proiect gândit pe termen lung cu Clujul festivalier. Cum îl organizăm? Unde? Cum facem conexiunile să vină lumea? Unde punem parcările, unde punem restaurantele? Şi vom constata că oamenii au idei şi accepţiuni favorabile acestui fenomen pentru că ei din asta vor trăi. Tot un serviciu, dar un serviciu mult mai câştigător decât altele, chiar decât IT-ul”, a spus Pop în emisiunea Casa Poporului de pe LOOK TV și preluat de citynews.ro.

pop_1

Pop crede că Primăria şi Consiliul Local ar trebui să lanseze o dezbatere publică pe această temă.
„Provocarea mea este ca Primăria sau Consiliul Local să lanseze această temă în dezbatere publică: să adune păreri şi de la cei pro şi de la cei contra. Dacă vom avea o gândire pe cel puţin 15 ani, vom avea cele mai bune soluţii şi un proiect de lungă durată, poate chiar finanţat cu fonduri europene pentru că merită”, a mai spus Iosif Pop.

Efectele economice imediate ale acestor evenimente sunt evidente, mai precizează acesta, oferind şi un exemplu.

13895131_550727398462787_6031564942384129930_n

„Întrebam un şef de restaurant: Cum a fost în cele patru zile? Şi zice: M-am simţit stânjenit că stăteau în picioare şi aşteptau să prindă un loc la masă şi am plecat seara epuizaţi. Dar dacă ne uităm în calcule, am ieşit foarte bine”, a declarat preşedintele Consiliului Civic Local.

error: Content is protected !!