“U” Cluj va fi susținută printr-un proiect de tip “socios”. Vezi ce presupune:

Updated on august 26, 2016 “U” Cluj va lansa o campanie de tip ” socios”, prin care fanii pot contribui la bugetul echipei. Suporterii vor putea susține financiar echipa printr-o cotizație anuală, după cum afirmă secretarul asociației, Mircea Jorj.

“Ne-am gândit, însă, şi la o soluţie prin care fiecare clujean, fiecare suporter va putea avea o contribuţie, primind un anumit statut în club”, a spus acesta, citat de gsp.ro

“Va fi o cotizaţie anuală, iar fiecare suporter, fiecare persoană fizică poate deveni membru-susţinător al clubului. După ce se atinge un anumit număr de membri, de ordinul sutelor, se va alege dintre aceştia un reprezentant în consiliul director. În două-trei săptămâni vom porni o campanie de acest gen, durează, pentru că se vor emite carduri şi trebuie pus la punct mecanismul”, a spus președintele Consiliului Director, Radu Constantea.

În acest moment, patrimoniul clubului este de 15.000 de euro, dintre care 10.000 de euro sunt primiți de la primărie, iar 5.000 de la universități.

error: Content is protected !!