Felicitări! Olimpia Cluj: Victorie de senzație în prima partidă din Champions League

Updated on august 24, 2016 Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj-Napoca a început cu dreptul meciurile din cadrul preliminariilor UEFA Women’s Champions League după o victorie categorică în fața campioanei Estoniei, Pärnu Jalgpalliklubi, scor 7-1 (5-1).

Partida, disputată pe stadionul Miejski Im. Złotej Jedenastki din Konin, Polonia, a fost controlată în totalitate de jucătoarele clujence. Olimpia Cluj a început meciul în forță și încă în minutul 3 al primei reprize Loredana Popa, atacantul echipei Olimpia Cluj, a reușit să deschidă scorul. Faza s-a repetat și patru minute mai târziu când aceeași Loredana Popa a mărit scorul la 2-0. În minutul 21 Vătafu Ștefania a reușit să marcheze și ea în poarta apărată de Meetua mărind astfel diferența de scor la trei goluri.

olimpia

Singurul gol marcat de jucătoarele din Estonia a venit abia în minutul 37 atunci când o greșeală a liniei de apărare a făcut ca jucătoarea Morkovkina să ajungă la poarta apărată de Roxana Oprea.

Acest lucru nu a rămas nesancționat de jucătoarele clujence și după doar două minute Andreea Voicu avea să marcheze al patrulea gol pentru echipa Olimpia Cluj. Ultimul gol al primei reprize a fost marcat, ca și în debutul meciului, de Loredana Popa, în minutul 45, echipa reușind să intre la vestiare cu o diferență considerabilă de patru goluri.

Dacă în prima repriză majoritatea golurilor au fost marcate de Loredana Popa, în repriza secundă Alexandra Lunca a fost cea care a trimis golurile în poarta adversarelor, reușind să marcheze în minutul 50 și în minutul 60.

Pentru echipa clujeană a evoluat în premieră într-un meci oficial, în repriza secundă, și tânăra jucătoare din Canada, de origine română, Isabelle Mihail, care a avut o evoluție foarte bună reușind să se aproprie de mai multe ori de poarta adversarelor.

Următorul meci pentru echipa Olimpia Cluj-Napoca va avea loc joi, 25 august, tot de la ora 12:00 (ora României), când clujencele vor evolua împotriva formației ŽFK Breznica, campioana Muntenegrului.

error: Content is protected !!