Clujs vs București: „Emil Boc a dovedit cine este. Încă una bună pentru “nenorocitul care a tăiat pensiile și salariile”, nu ca Firea care dă bani la biserică, binecuvatată fie ea de vrednică ce a zis popa că e! Iar am făcut o oră de la Cantemir până-n Victoriei, Fireo!”

Updated on august 24, 2016 Vestea că orașul nostru va fi primul din România care va avea autobuze electrrice continuă să-i „nemulțumească” pe cei din București.

Pe Facebook Crina Dobre a scris: „După ce a scăpat cu viață de unghiile ascuțite ale politicii bucureștene :), Emil Boc a dovedit cine este. Încă una bună pentru “nenorocitul care a tăiat pensiile și salariile”, nu ca Firea care dă bani la biserică, binecuvatată fie ea de vrednică ce a zis popa că e!

Iar am făcut o oră de la Cantemir până-n Victoriei, Fireo!”

Primăria a Cluj început deja procedura de achiziţie pentru 30 de autobuze electrice pe fonduri elvețiene. Până atunci primesc şi bucureştenii autobuze – pe benzină şi la mâna a doua, informează digi24.ro.

Citeste si

(Foto) Cluj-Napoca va fi primul oraș din România cu autobuze electrice. Bucureștiul achiziționează 200 de autobuze second-hand

„Suntem în plină procedură de achiziţie a 30 de autobuze electrice. Acestea vor fi achiziţionate pe fonduri elveţiene. Ne dorim un oraş care să nu fie atât de poluat şi pentru aceasta trebuie să contribuim şi noi prin asigurarea de mijloace de transport public cât mai eficiente şi ecologice”, a spus purtătoarea de cuvânt a Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa.

error: Content is protected !!