Cluj: „Într-un troleibuz de 47 de persoane cat scrie in fata la sofer, calatorim in jur de 75-80 de persoane ca si sarmalele gata de pus pe foc,si binenteles, maniera de condus a soferului care transporta cartofi nu oameni”

Updated on august 22, 2016 CTP Cluj înceracă să se modernizeze prin cumpărarea de autobuze electrice dar, momentan, nu prea poate să gestioneze liniile actuale ceea ce duce la clujeni furioși.

Pe Facebook, Dani Florisca a scris: Bataie de joc fata de noi calatori a regiei de transport cluj. dupa ce ca unii dintre noi calatorim cu 2-3 autobuze sau troleibuze..

Prin scoaterea liniei 8 care duce la aeroportul CLUJ , intr-un troleibuz de 47 de persoane cat scrie in fata la sofer, calatorim in jur de 75-80 de persoane ca si sarmalele gata de pus pe foc ,si binenteles maniera de condus a soferului care transporta cartofi nu oameni..

Pe pagina de Facebook a primarului, Razvan Roman a scris. Buna ziua.
Poate ne spune domnul primar care va fi legatura intre zona Garii su Marasti sau Someseni cu transportul in comun incepand de luni a cetatenilor .

Eu de exemplu locuiesc in zona Garii si lucrez in Marasti. In situatia mea vor fi si alti cetateni in plus si cei care fac naveta. Sa vedem ce va fi si dupa inceperea anului scolar.

Nu credeti ca ar fi fost mai utila prelungirea liniei 8 pana la Gara cu intoarcere pe str Caragiale ? Cu sporirea aferenta a numarului de autobuze ?
Sau o linie temporara cu traseu pe str Bucuresti ?
Astept un raspuns si pe d-ul primar intre orele 06 -07 am sa vada cata lume este in statie la Gara.

error: Content is protected !!