Cluj: „Îl rog pe cel care mi-a lovit mașina, pe strada Sextil Puscariu să mă contacteze”

Updated on august 22, 2016 Un clujean supărat a postat pe Facebook un anunț prin care cere celui care i-a lovit mașina să-l contacteze pentru a rezolva totul pe cale amiabilă.

Pe pagina de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJMeda Vilt‎ a scris:  „Il rog pe cel care mi-a lovit masina, pe strada Sextil Puscariu, astazi in jurul orei 15, sa ma contacteze pana maine cand se mai poate rezolva problema amiabil. Multumesc!”

13903169_10206392691687583_3189321929641978006_n

Csergezán Tamás Róberthai sa nu fim mai catolici decat papa, in primul rand masina ta nu are ce cauta acolo, parcare neregulamentara, asiguratorul te pupa din mers, iar doi la mana acolo intra multe dubite, mai ales ca in zilele astea se si lucreaza la fatada unei cladiri, e plin si de camionete, care pur si simplu nu au loc sa vireze de parcarea ta “geniala”!!! Stiu caz concret tot pe strada asta, acum nu demult, situatie aproape similara, si verdictul asiguratorului e “culpa comuna”, si mai toti asta primesc, si fiecare isi repara masina, sau se descurca. Iar daca ai fi fost atenta, la virarea la stanga, pe langa cantina, iti da indicatorul de interzis cu exceptia riveranilor, si tu sigur nu esti riveran. Asa ca mai putina vorba si mai multa atentie!
Bogdan Andrei In momentul de fata nu mai are importanta cum era parcata masina. Cel care a lovit-o a fugit de la locul accidentului …. In cel mai rau caz Meda Vilt primeste o amenda ptr ..parcare interzisa …sau ma rog , ce o fi .. Dar masina se face pe asigurarea celui care a lovit-o !!
Dan NadasanBogdan Andrei, pe lângă acel ” soi ” de șoferi ești conștient că mai există și autospeciale ale pompierilor ei pe unde să treacă dacă este în regulă să “parchezi” așa. Personal am stat 20 de minute blocat pe Pascaly timp în care o autospecială a pompierilor a încercat să intre pe o asemenea străduță cu o mașina ” parcată ” identic
Tibi Ludoșan Nu te lua dupa comentariile răutăcioșilor,mergi in zona si uita-te dupa camere,apoi mergi si vb cu proprietarul,ca sa i-ti dea o copie dupa înregistrare.Nu prea sunt de acord cu treaba asta ca sa nu fie si ei implicati.Asiguratorul va sari in sus ,dar tu taie-i aripile .Oricum ai parcat el iti va despăgubi paguba.Mai greu ,dar nu te lasa intimidata !Bafta
error: Content is protected !!