Cluj Arena: FRF a SUSPENDAT vânzarea biletelor la meciul România – Muntenegru! Unde se va desfășura meciul?

Updated on august 24, 2016 Lucururile nu sunt ok la Cluj Arena. În urma inspecției UEFA de ieri de la stadion FRF a decis suspendarea vânzării biletelor la partida România – Muntenegru.

„În urma inspecției UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține “tricolorii” în drumul spre Mondial”.

S-au vândut peste 20.000 de bilete. Mută FRF meciul?

Vezi aici starea gazonului de pe Cluj Arena. Video postat de Cluj-AM si TV Cluj-AM 2. pe Youtube.com, 23 august:

Foarte probabil, federalii se aşteaptă la un raport negativ al UEFA, ţinând cont că gazonul nu se prezintă în cele mai bune condiţii şi iau foarte serios în calcul schimbarea locului de disputare a partidei. spun cei de la prosport.ro.

error: Content is protected !!