Accident Cluj: Un șofer beat a lovit un pieton și a fugit de la locul faptei. Pietonul a decedat

Updated on august 23, 2016 Eveniment nefericit ieri la la Borşa, în judeţul Cluj unde un şofer beat a lovit un pieton pe DJ 141 şi a plecat mai departe. Bărbatul lovit de maşină a murit.

Un tânăr de 26 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit cu maşina un pieton, care a murit pe loc. Şoferul a fugit de la locul faptei, dar s-a predat ulterior poliţiei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, tânărul de 26 de ani care conducea un autovehicul în localitatea Borșa, a surprins şi accidentat un pieton care, în momentul impactului, s-ar fi aflat pe partea carosabilă.

Pietonul, un tânăr de 23 de ani din comuna Borşa, a decedat în urma impactului.

Poliţiştii nu au găsit la locul accidentului nici autovehiculul şi nici şoferul. Acesta s-a predat însă ulterior autorităţilor.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că se afla sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

De asemenea, şoferul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

error: Content is protected !!