Video Cluj: Prea puține ștanduri în oraș?

Updated on iulie 27, 2016 Când vine vorba de a merge la o baie rece și a sta câteva ore la plajă clujenii nu au foarte multe opțiuni. În Cluj există un singur bazin administrat de primărie, care funcţionează în cartierul Grigorescu.

Fostul ştrand municipal, de care mulţi îşi amintesc cu nostalgie, a fost preluat de o societate din Timişoara, care l-a lăsat însă în paragină de ani de zile, conform TVR Cluj.

Strandul Municipal, un simbol al distracției în epoca comunistă, este plin de bălării. În prezent terenul aparține unui grup hotelier care au lăsat totul în paragină.

„Eu regret că a ajuns într-o paragină. Aici pe vremea noastră, prin anii 60, 70, 80, te puteai distra”, a declarat cu nostalgie un clujean pentru TVR Cluj.

La ștrandul Sun, deținut de primărie și aflat în plin proces de modernizare, s-au refăcut spațiile verzi, s-au modernizat vestiarele și s-au construit spații de relaxare noi. Bazinul mare va fi dat în folosință abia peste câteva săptămâni după ce va fi acoperit astfel încât să poată fi folosit și în anotimpul rece.

Clujenii se plâng că ștrandurile disponibile în oraș nu oferă nici pe departe confortul și dotările celor din străinătate.

 

error: Content is protected !!