Cluj: Pokemon Go, Petrecere în Piscină la Bazinul Olimpic. Vezi cât costă intrarea:

Updated on iulie 28, 2016 Pokemon Go se pare că a prins și la Cluj. În acest sens, în weekend va fi organizat, pentru prima dată, un Pool Party pentru cei care după o săptămână plină de mişcare şi zeci de kilometri parcurşi doresc să prindă Pokemoni din confortul unui șezlog, pe marginea unei piscine.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 Iulie, la Bazinul Olimpic şi va dispune, începând cu ora 10:00, de 12 ore de module de “Lure”, informează Vocea Transilvaniei. Aşa numitele module “Lure” sunt specifice jocului şi dau posibilitatea atragerii unui număr mai ridicat de pokemoni în zona în care au fost instalate, în comparaţie cu zonele care nu au instalat un astfel de modul.

13820354_279692099065001_1467334578_n

“Ne place să credem că suntem printre organizatorii pasionați de tehnologie. Pokemon Go a devenit un fenomen global și pentru că a dat posibilitatea interacțiunii între mediul virtual și cel real. Ne-am dorit să transpunem această experiență a jocului într-un mediu diferit, cel al unei petreceri la piscină, în care participanții se pot bucura de atmosfera specifică a unui Pool Party, dar să trăiască și experiența unică a acestui joc”, a explicat organizatorul evenimentului.

Pool Party-ul va oferi clujenilor care își doresc să evadeze pentru câteva ore din rutina de zi cu zi fără să plece din oraș oportunitatea ideală să uite de griji și să petreacă o sâmbătă relaxantă la piscină.

Petrecăreții vor putea profita de soarele puternic ce se anunță că va străluci pe cer, vor putea plonja în voie în apă și, mai ales, vor putea vâna fascinantele creaturi virtuale, făcând, în același timp, schimb de experiență cu ceilalți jucători.

Pentru cei care vor să se bucure de un weekend relaxat la piscină, dar și să îşi continue aventura în lumea fascinantă a Pokemonilor, evenimentul este unul ce nu va trebui ratat! Accesul constă 25 lei|20 lei Copii/ Studcard.

error: Content is protected !!