Video Cluj: Mesajul incredibil al unei bucureștence la protestul din Piața Unirii: “Pune-mă și pe Marte, eu tot româncă sunt!”

Updated on iunie 24, 2016 Aproximativ 200 de oameni au ieșit ieri în Piața Unirii la un protest, nemulțumiți de hotărârile recent luate de parlamentari, printre care dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care și-au angajat rudele sau superimunitatea avocaților, precum și închiderea dosarului “Diaspora”.

La protestul de ieri a participat și o tânără din București care i-a îndemnat pe cei prezenți să nu mai plece capul, căci în țară lucrurile încep să se miște într-o direcție pozitivă.

“Eu tot aici o să vin, tot pentru România vreau să fac ce vreau să fac, o să fiu kinetoterapeut în prevenție și recuperare. Nu mai spuneți că nu se face nimic, că se bate pasul pe loc; eu văd tot mai mulți prieteni de-ai mei care sunt la proteste, care se mută la țară, care fac lucruri pentru țărișoara asta. Lucrurile chiar se mișcă! (…) Eu îmi fac bucata mea și o fac cât de bine pot și întotdeauna o să fac chestia asta. (…) Nu vă lăsați! Nu mai stați cu capetele plecate! Avem o țărișoară superbă, n-aș fi nimic fără țărișoara asta. (…) Eu fără graiul românesc nu pot! Pune-mă și pe Marte, eu tot româncă sunt!”, a declarat Adriana Ioniță, citată de voceatransilvaniei.ro

Adriana Ioniță este plecată din țară în Franța, la studii, însă intenționează să revină în România, unde va lucra ca și kinetoterapeut în prevenție și recuperare.

error: Content is protected !!