(Video) Accident Cluj: O ambulanță aflata in misiune, implicata intr-un accident Vezi ce a spus soferul dupa ce a lovit in plin doua masini

Updated on iunie 16, 2016 O ambulanță aflată în misiune a intrat ieri în plin în două autoturisme pe drumul ce leaga Turda de Cluj. Salvarea a ajuns pe celalalt sens, unde a lovit un autoturism si o autoutilitara, care circulau regulamentar. Cele 4 persoane aflate in automobil au fost ranite usor si au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Ambulanta era in misiune si trebuia sa ajunga la Turda, sa preia un pacient care trebuia adus la un spital din Cluj Napoca informnează stirileprotv.ro. In localitatea Tureni insa, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit in plin doua masini.
Soferul ambulantei: “Aveam de luat un pacient. M-a tras pe partea stanga si l-am lovit pe baiat si asta a fost. Nu stiu, cred ca am facut pana, m-a tras dintr-o data a fost o fractiune de secunda.”

Autoturismul a lovit o autoutilitara si un autoturism, care – in urma impactului – s-a invartit de 4 ori pe sosea. In automobil se aflau 4 tineri care se indreptau spre aeroportul din Cluj. Toti au scapat cu leziuni usoare.
Mihai Bogos, soferul autoturismului: “Am vazut la un moment dat ca ca ambulanta a pierdut controlul si a intrat pe contrasens si m-a lovit in plin. Am vazut treptat de la 5 metri ca se tot apropie si am incercat sa il evit, nu am reusit, aveam masini si pe partea cealalta si a intrat in noi.”

Atat soferul ambulantei – in varsta de 54 de ani – cat si ceilalti doi conducatori auto au fost testati de politisti si niciunul nu consumase alcool.

Soferul ambulantei a povestit ca ar fi facut o pana de cauciuc si din aceasta cauza ar fi pierdut controlul volanului. O expertiza tehnica urmeaza insa sa verifice aceasta ipoteza. Din primele cercetari, politistii spun ca accidentul s-ar fi petrecut din cauza neadaptarii vitezei, in conditiile in care plouase.

Vezi aici Video:

Agentii au adunat probe de la fata locului si au deschis deja un dosar de cercetare in acest caz, iar in urma anchetei vor lamuri clar cum s-a petrecut totul. Recent, pe aceeasi portiune de drum, au avut loc alte doua accidente, in care 3 oameni si-au pierdut viata.

error: Content is protected !!