Cluj: Un tata isi cauta fiul disparut de acasa de o saptamana. Daca l-ai văzut sună la 112!

Updated on iunie 23, 2016 Un baiat de 14 ani a dispărut de acasa dintr-un sat din județul Cluj, tatal acestuia a cerut ajutor politistilor, dar pana acum nici urma de baiat. Se pare ca ar fi vrut sa plece undeva la lucru, insa tatal nu a mai primit niciun semn de la el, si se teme sa nu fi patit ceva.

Adrian Sabo are 14 ani, iar vineri trebuia sa fie prezent la festivitatea de incheiere a anului scolar. Inainte sa dispara, baiatul i-ar fi spus tatalui ca nu mai vrea sa mearga la scoala pentru ca cineva i-a propus sa mearga sa lucreze in alta localitate, scrie stirileprotv.ro

Barbatul nu a crezut ca ful lui va pleca, mai ales ca l-a rugat sa ramana cu el, ca ii gaseste ceva de lucru in sat. Adrian a fost crescut doar de tatal sau, pentru ca mama l-a parasit cand avea 2 ani.

baiat

In urma discutiei, baiatul si-a luat hainele si actele si a plecat fara ca tatal sa observe. Acum, barbatul este ingrijorat de faptul ca cineva l-ar putea exploata pe fiul sau chiar i-a vrut raul.

Timp de o saptamana tatal si-a cautat diperat copilul in fiecare zi prin sat, pe la prieteni, prin paduri, chiar si la stanele din zona, crezand ca ii va da de urma, insa toate eforturile lui au fost zadarnice.

Liviu Sabo, tatal baiatului: “El voia sa se duca la lucru si eu i-am zis sa ramana acasa. De atunci nu am mai auzit nimic de el. Chiar daca a plecat, macar sa stiu unde e. E copilul meu si nu dorm noptile si nu pot manca. Numai la el am gandesc. L-am cautat peste tot.La stane, prin paduri, prin sat. Nimic.”

Barbatul si-a alertat si vecinii care i-au venit in ajutor, insa in zadar. Tatal se teme ca Adrian sa nu fi patit ceva rau.

Liviu Sabo, tatal baiatului: “Sa vina acasa, ca nu pateste nimic. Sa stiu macar ca e bine!”

Adrian are 1,70 inaltime, ochi capruri si par negru, iar in ziua cand a disparut purta un tricoul alb, blugi si pantofi sport. Cine are informatii despre el este rugat sa sune de urgenta la 112.

error: Content is protected !!