Accident Cluj: GRAV! Un motociclist a fost aruncat 20 de metri

Updated on iunie 20, 2016 Un grav accident de circulație a avut loc în această seară. Un motociclist se află în stare gravă după ce a fost aruncat 20 de metri.

Accidentul a avut loc în comuna Baciu din judeţul Cluj. Motociclistul în vârstă de 34 de ani nu a pastrat distanţa regulamentară în mers, iar în momentul în care maşina din faţa sa a încetinit pentru a vira la dreapta pe un drum lateral, motociclistul a intrat în plin în maşină, potrivit reporterntv.ro și preluat de romaniatv.net.

În urma impactului puternic, motociclistul a fost aruncat la aproximativ 20 de metri. Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital.

Un conducător auto și-a pierdut viața, azi-noapte, după ce s-a izbit cu autoturismul de parapeții din beton care separă sensurile de mers, pe DN 1 (E81), în Moldovenești, județul Cluj. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, șofa în direcția Turda – Aiud, în momentul în care, pe fondul neadaptării vitezei la coborârea unei pante, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, potrivit stiridecluj.ro. Astfel, mașina a intrat în coliziune cu parapeții din beton.

error: Content is protected !!