Hexi Pharma face victime si la Cluj! Un consilier județean acuză!

Updated on mai 29, 2016 Tot mai multe persoane leagă moartea celor dragi de cazul Hexi Pharma deoarece aceștiau au fost infectați cu bacterii în spitale. Medicul Iulia Ianchis Ghet, consilier judetean a povestit în ședința de Consiliul Județean ce a pățit tatăl ei.

In cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Cluj, desfasurate in cursul acestei saptamani, medicul Iulia Ianchis Ghet, consilier judetean, a anuntat ca ar trebui luate masuri ca in spitalele clujene sa nu mai apara astfel de cazuri, printre persoanele decedate in urma infectiilor nozocomiale numarandu-se, in urma cu doi ani si jumatate si tatal sau.

Potrivit Ora de Cluj și preluat de ziuanews.ro, consilierii nu au parut impresionati de situatia relatata, parasind in graba locatia, aflandu-se la final de mandat.

Din cate se pare, consilierul a relatat cazul dramatic prin care a trecut, insirand tipul de microbi pe care i-a contractat tatal sau n spital, care in final au dus la deces. Aceasta a sustinut ca poate ar trebui ca sa fie investigate toate aceste cazuri, chiar daca lumea medicala nu este foarte incantata de rascolirea acestei perioade, pentru ca aceste episoade negre sa nu se mai repete.

Desi informarea consilierului a venit la punctul diverse, ceilalti consilieri judeteni au ramas impasibili, grabindu-se mai degraba la un pahar, avand in vedere ca pentru o parte dintre acestia, viitorul parlament judetean nu va mai avea locurile rezervate.

Zilele trecute v-am prezentat și mesajul unei femei care acuză spitalele că i-a omorrât părinții

„Catre Institutul de Oncologie din Cluj, cei care mi-ati omorat mama: “dezinfectantele” voastre vin cumva de la Hexi Pharma?! Desi tratata pentru cancer si cu o evolutie promitatoare, mama a murit de septicemie, din cauza unei bacterii contactate in timpul unei spitalizari de rutina”.

Rudele unor persoane care au murrit din cauza infecțiilor chiar au dat în judecată Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal.

Cluj: Video cu acuzațiile de crimă la adresa Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal! „Eram atât de disperată că nu mai țineam cont. Spuneam la oricine, pacienți, medici, asistente, că soțul meu se simte foarte rău.

Medicii mai sunt acuzați că nu consemnează toate infecțiile din spitale pentru a ieși bine în statistici.

error: Content is protected !!