Fetița din Cluj decedată în ștrandul de la Geoagiu Băi. A fost găsit copilul implicat în moartea fetiţei de 7 ani

Updated on mai 31, 2016 Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a dat publicității noi informații în cazul fetiței din Cluj care și-a pierdut viața duminică, după ce un copil ar fi sărit peste ea în ștrandul de la Geoagiu Băi.

„Poliţia Geoagiu a fost contactată de familia unui minor în vârstă de 7 ani, din judeţul Hunedoara, care şi-a arătat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în vârstă de 7 ani, din judeţul Cluj, care a suferit un nefericit accident în staţiunea Geoagiu Băi”, a informat Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara citat de  ziarulevenimentul.ro.

nytnyytyyty

După e a ieşit din apă, fetiţa a vomitat, s-a prăbuşit şi a fost dusă la spitalul din Orăştie, unde şi-a dat sufletul. Părinţii copilului de 7 ani care s-ar fi aruncat în apă şi ar fi provocat accidentul au declarat că s-au speriat şi au plecat imediat de la ştrand, înainte de sosirea ambulanţei.

Familia a cărei fotografie a fost publicată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara după accidentul de la Geoagiu Băi a contactat Poliţia. Este vorba de părinţii unui copil care a sărit în apă peste o puştoiacă de 7 ani şi ar fi cauzat accidentul. La sosirea Ambulanţei care urma s-o preai pe micuţă, aceştia s-au panicat şi ar fi părăsit ştrandul.

Fata din judeţul Cluj ar fi suferit un accident în bazinul pentru copii, iar la scurt timp după ce a ieşit din apă s-a prăbuşit. Potrivit martorilor, un alt copil ar fi sărit peste ea în apă.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a preluat victima şi a transportat-o la spitalul din Orăştie, unde s-a constatat decesul ei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele în care s-a produs evenimentul.

error: Content is protected !!