Cluj: „Va rog sa ma credeti ca acum zgomotul masinilor cu croncaneala continua si stridenta a ciorilor este de nesuportat. Copiii nu pot invata si deja durerile de cap au inceput sa apara”

Updated on mai 30, 2016 Zgomotul produs de ciorile din oraș le face viața grea clujenilor de pe strada Mecanicilor din Gruia. Aceștia i-au cerut, într-o reclamație scrisă pe domnuleprimar.ro, lui Emil Boc să îi ajute în rezolvarea acestei probleme.

„Locuiesc pe str. Mecanicilor,nr. 7, Cartier Gruia,strada pe care sunt convins ca stiti cat de mare este circulatia si zgomotul facut de masinile care incep sa circule de la ora 6 pana la 18 , intr-un ritm infernal de suportat.
Sunt costient ca deocamdata nu este posibil de facut ceva in aceasta privinta.

Sesizarea mea este acum datorita numarului mare de ciori care si/au facut cuiburi in pomii din Cimitirul Crisan.

Va rog sa ma credeti ca , acum zgomotul masinilor cu croncaneala continua si stridenta a acestor pasari este de nesuportat. Copiii nu pot invata si deja durerile de cap au inceput sa apara.”, a scris Rodica Oltean.

„Trimiteti , va rog, pe cineva, in cimitir ,spre finalul lui, inspre gara ,unde 4/5 copaci s-au umplut de cuiburi de ciori, incepand cu luna februarie 2016.
Nu putem sta nici in curte si nici cu geamurile deschise din cauza acestui zgomot autopoluarecroncaneala.

Am discutat cu mai multi vecini, ce anume este de facut si raspunsul tuturor a fost sa luam legatura cu D-voastra.

Speranta noastra este ca ne veti ajuta macar in privinta ciorilor daca cu circulatia infernala,demna de zona 0, nu se poate face nimic deocamdata.
Speram in solutionarea problemei,prin desfintarea cuiburilor,cat mai repede posibil.”, a mai scris aceasta.

error: Content is protected !!