Cluj: „TRADIȚIONAL”. Găinile au „invadat” un parc: ”Copiii nu se mai pot juca liniștiți deoarece e plin de găinaț pe jos”

Updated on aprilie 28, 2016 Locuitorii de pe strada Moș Ion Roată au un mic părculeț unde se duc să se relaxeze numai că, din cauza unui vecin, parcul este plin de găinaț, iar copii nu se pot juca liniștiți. Vecinul lasă găinile libere întreaga zi și acestea murdăresc spațiul verde pe care se joacă copiii.

„Buna ziua! Domnule primar revin cu o problema si anume ,locuiesc pe strada Mos Ion Roata si avem acolo un mic parculet care din fericire e tot timpul plin de gaini .

KUYKUYUKYKU

Nu se pot juca copii linistiti pt ca trebuie sa aiba grija unde calca ca este plin de ….de la gaini,trebuie de fiecare data cand intra in casa sa ai verificam pe talpa ca va dati seama daca intra in casa cu …pe talpa cam cum miroase in casa asta on ideea in care am patito.
Au mai fost domnii de la primarie la proprietarul gainilor, dar a tinut toata treaba vreo 2 saptamani dupa care le -a dat drumu iarasi pe strada.”, a scris un clujean nemulțumit pe domnuleprimar.ro și citat de citynews.ro

Municipalitatea a anunțat că va interveni pentru a rezolva această problemă urât mirositoare: ”Poliția locală îl va atenționa din nou pe proprietarul găinilor să le întrețină corespunzător, astfel încât să nu mai cauzeze neplăceri de acest fel vecinilor”, au răspuns reprezentanții Primăriei.

error: Content is protected !!