Video Cluj: Florin Piersic spectaculos pe scena, de ziua lui. Spectacolul “Nu ma intrebati cati ani am” s-a tinut cu casa inchisa

Updated on ianuarie 28, 2016 Florin Piersic a făcut spectacol pe scena Operei Nationale din Cluj unde și-a serbat ziua de naștere în cadrul evenimentului „Nu mă întrebați câți ani am”.Actorul a implinit ieri 80 de ani si, cu aceasta ocazie, a vrut sa sarbatoreasca in locul care este cel mai aproape de inima sa – pe scena.

Vesel si cu un simt al umorului ce il tine mereu tanar, Florin Piersic s-a simtit pe scena ca acasa, dupa cum a marturisit chiar el. Spectacolul “Nu ma intreba cati ani am” s-a tinut cu sala plina, scrie stirileprotv.ro

Acompaniat de orchestra Operei Nationale din Cluj, actorul a tinut si un monolog – cel care, in urma cu 58 de ani, i-a marcat debutul pe scena teatrului.

Florin Piersic: “Haideti sa fac ceva care sa imi aminteasca mie de momentul debutului meu in teatru. Primul meu rol, Peer Gynt, din poemul dramatic al lui Ibsen.”

12650845_950365585052267_963793324503776401_n

Foto: Radu Padurean Photography

Florin Piersic a cantat, a recitat, a glumit cu publicul si s-a bucurat de o seara de poveste.
Vezi aici Video:

Florin Piersic, sărbătorit de clujeniLa multi ani, Florin Piersic!”Cel mai frumos cadou facut de Dumnezeu poporului roman” (Urarea lui Radu Beligan pentru Florin Piersic!)

Posted by Emil Boc (Pagina Oficiala) on Wednesday, January 27, 2016

Florin Piersic, pe scena: “Eu in seara asta nu trebuia sa fiu sarbatorit pentru ca socotesc ca ar trebui sa ies definitiv la pensie ceea ce nu imi prea place sa spun, dar asta e.”
[ads2]

Dupa 4 ore de spectacol, sala a vuit de ropote de aplauze, care nu s-au oprit minute in sir. Maestrul a fost coplesit de emotie.
Vezi aici Video:

Florin Piersic, la 80 de ani – http://bit.ly/1WNjHHs

Posted by Digi24 on Tuesday, January 26, 2016

Ieri, Florin Piersic a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National “Steaua Romaniei”, in grad ofiter, pentru contributia sa in teatrul si cinematografia romaneasca.

error: Content is protected !!