Lucian Mandruta: „Sunt la Cluj si ma duc in centru sa vad ce se mai intampla. Daca vreti sa nu ma lasati singur, distribuiti mesajul asta”

Updated on noiembrie 3, 2015

luluul

Peste 13.000 de persoane au ieșit în această seară în București cerând demisia premierului Victor Ponta, ministrului de Interne Gabriel Oprea și primarului sectorului 4, Piedone. Lucian Mandruță a scris acum câteva minute pe Facebook că va merge în Piața Unirii.

„Sunt la Cluj si ma duc in centru sa vad ce se mai intampla.

Daca vreti sa nu ma lasati singur, distribuiti mesajul asta. 8:30, la Catedrala Sf. Mihail. Langa statuia lui Matei Corvin.

Am un sentiment ca in seara asta n-o sa-i fie rusine cu noi”.

[ads2]

Pe Facebook s-a anunțat un protest în liniște în Piața Unirii astăzi : „DA, suntem revoltati si furiosi – pai cum sa nu fim!?
Pentru.ca au trecut 3 zile de la tragicul eveniment si nu si-a dat demisia nimeni din sistemul statal criminal ce are o vina majora pt.cele intamplate, nu tu primar de sector, nu tu sef ISU Bucuresti, nu tu ministru de interne, nu tu vicepremier, nu tu premier, nu tu secretar de stat la interne! Ministrul Stroe si-a dat demisia in cazul ‘Apuseni’ pt.o declaratie nefericita, premierul Letoniei pt.un acoperis cazut peste oameni fara sa aiba nicio vina, nici macar directa!” se scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

PS: Daca aveti imagini din Cluj de la protest puteti trimite  pe contact@clujcapitala.ro

error: Content is protected !!