Cluj: Batran in coma plimbat 3 ore intre sectiile Spitalului Judetean

Updated on octombrie 11, 2015 Secțiile „împrăștiate” prin oraș ale Spitalului Județean Cluj au mai nenorocit un om. Este vorba de un bătrân de 87 de ani care a fost plimbat 3 ore între secții. Rudele bătrânului îl acuză și pe medicul de la Urgențe pentru că i-a ținut în sala de așteptare timp de o oră. Rudele au făcut scanda iar medicul a chemat poliția.

 

“Ambulanța a venit acum repede. L-au dus la UPU. După ce l-am scos bunicul este paralizat. L-au consultat la Neurologie în Ambulanță, după care l-au adus aici. Când a plecat de acasă nu era paralizat. Când a ieșit de la UPU era paralizat, intubat. Era în comă.

Au sunat la Infecțioase și au spus că îl trimit aici, pentru că are o problemă care ține de ei, iar cei de aici au spus să nu vină pentru că nu au locuri la terapie intensivă.

Am ajuns aici, iar doamna doctor de gardă a spus că nu are locuri și s-a apucat să citească toate hârtiile. La ora 3 dimineața și am stat o oră până când le-a citit.

[ads2]
Dânsele au chemat poliția pentru că am fost și noi puțin supărați și nervoși de situație. I-am spus să nu mai tot citească hârtiile și să se ocupe de bunicul meu și să îl consulte și să îl ducă la terapie.

I-am spus că problema sunt cadrele medicale din acest spital, pentru că acum 2 săptămâni am fost din nou aici și am fost refuzat. Acum văd că l-a internat la Terapie Intensivă”, a declarat nepoata acestuia pentru romaniatv.net.

Chiar este complicat ca Primăria și Consiliul Județean să construiască un Spital care să reunească toate secțiile iar bolnavii să nu mai fie plimbați prin oraș?

error: Content is protected !!