OFICIAL: Europenele de gimnastică din 2017, in Cluj sau la Bucuresti. Sintem in avantaj pentru ca avem Sala Polivalenta gata

Updated on octombrie 11, 2015

Campionatul european de gimnastică din 2017 are șanse foarte mari să fie organizat la Sala Polivalentă din Cluj, după ce forul european de gimnastică a anunțat oficial orașul de pe Someș ca variantă de rezervă. În condițiile în care construcția noii săli polivalente din București nu a început încă, șansele sunt foarte mari ca evenimentul să se mute la Cluj.

“Din cauza perspectivelor negative (privind construcţia noii săli din Bucureşti – n.r.), UEG a acceptat propunerea FR Gimnastică pentru găzduirea competiţiei la Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul de vineri al forului european, preluat de mediafax.ro

România a obţinut în 23 ianuarie dreptul de organizare al CE de gimnastică din 2017 în detrimentul Danemarcei, în urma reuniunii Comitetului Executiv de la Lausanne.

Construcţia sălii polivalente de la Bucureşti, de 12.000 de locuri, din Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu”, în care ar urma să se desfăşoare CE de gimnastică, feminin şi masculin, din aprilie 2017, nu a fost încă începută.

error: Content is protected !!