Lucian Mandruta: „Am inteles ca aia de la Cluj se lauda cu calitatea vietii din oras. La inmormantari tot Bucurestiul e fruncea”

Updated on octombrie 11, 2015 Zilele trecute, Lucian Mandruta i-a ironizat pe cei din București pe pagina sa de Facebook: „Am inteles ca aia de la Cluj se lauda cu calitatea vietii din oras. Da, dar daca vrei sa mori misto, cu circ, scandal la televizor, urlete la inmormantare si transmisie in direct din cosciug, tot Bucurestiul e fruncea!”

 

 

Întrebat în secțiunea de comentarii „Si care este motivul de vrei sa te “muti” cu cortul in Cluj, calitatea vietii sau vrei sa scapi de urlete?” Lucian Mândruță a răspuns: Nu, m-am saturat de accent…)
freeer
Daniel Pislaru a comentat la postare: Clujul e Foarte Micul Paris. Deja se claxoneaza la semafor, Boc a deschis santiere peste tot iar lucrarile sunt de proasta calitate. Semafoarele sunt sincronizate anapoda, murdarie pe strazi, preturi exagerate. Clujenii adevarati nu se mai umfla in pene. Ingamfati sunt aia care voiau sa mearga in Bucuresti dar n-au ajuns decat in Cluj.
error: Content is protected !!