Video Cluj: Marsul politistilor clujeni pentru colegul din Capitala decedat, subinspectorul Gheorghe Ionescu

Updated on august 24, 2015 Poliţiştii clujeni au pornit în marş prin centrul oraşului, în amintirea colegului lor din Capitală, subinspectorul Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutieră.

Zeci de maşini au plecat de la Prefectură spre centrul oraşului chiar în momentul în care în Bucureşti avea loc înmormântarea lui Gheorghe Ionescu. Polițiștii au purtat prin oraș fotografia colegului de breaslă ori cu mesaje pentru cel cunoscut drept “Dulăul”.

Poliţistul de la Brigada Rutieră din Bucureşti rănit, la începutul lunii, de un şofer beat a murit vineri dimineaţă. El fusese operat pentru a treia oară, cu o zi în urmă, şi medicii aşteptau momentul potrivit pentru a-l transfera la o clinică din Israel. Gheorghe Ionescu a fost avansat post mortem la gradul de subinspector, informează stiri.tvr.ro

În noaptea de 1 spre 2 august, poliţistul de la Rutieră a încercat să oprească în trafic un şofer ce conducea cu mare viteză. Acesta a încetinit, dar imediat ce a ajuns în dreptul agenţilor a accelerat şi l-a lovit în plin pe poliţist.

Conducătorul auto, un cetăţean turc, a fost prins în localitatea ilfoveană Pipera. Probele biologice recoltate au dovedit că şoferul era în stare de ebrietate. În prezent, Abdulah Atas este arestat preventiv fiind acuzat de tentativă de omort, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!