Accident Cluj: GRAV! Un BMW a distrus un Ford in urma unui impact violent

Updated on august 24, 2015 Astăzi, pe centura orașului Cluj a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane și cu avarierea a trei autoturisme.

Șoferul unui BMW a încercat să depășească o coloană de mașini, iar în momentul în care a vrut să reintre pe sensul său, a derapat și a intrat în coliziune cu un Ford care venea din contrasens. În incident a mai fost implicată o a treia mașină, care se afla în spatele Ford-ului și care n-a mai putut evita impactul, lovind partea posterioară a acestuia.

Cel mai grav a fost rănit șoferul BMW-ului. El a fost transportat la spital, în timp ce bărbatul aflat la volanul Ford-ului a primit îngrijiri medicale la fața locului, anunță citynews.ro. Traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă.

mmm

„Un autoturism care circula pe direcția Cluj-Napoca – Apahida a intrat regulamentar în depășirea unei coloane, pe marcaj discontinuu, și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care venea din sens opus, aceasta din urmă fiind lovită și din spate de un alt autoturism, care circula regulamentar” a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj, Ștefania Moldovan.

error: Content is protected !!